BEDRIJFSUITJES VOOR
KLEINE GROEPEN

Bij ons geniet u van een onvergetelijke dag op een unieke, prachtige locatie, met een groot activiteitenstrand recht voor de deur. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen dagje uit met het team, of juist wilt werken aan teambuilding, bij ons bent u aan het juiste adres.

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

UNIEKE LOCATIE VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Onze locatie is perfect voor grote en kleine bedrijfsuitjes op het strand. Gelegen op een prachtige plek met een adembenemend uitzicht op de zee, kunt u hier volledig tot rust komen en genieten van een heerlijke dag aan het strand. Met het activiteitenstrand direct voor de deur, bieden wij een breed scala aan activiteiten die uw bedrijfsuitje tot een succes maken. Bekijk hieronder ons activiteiten aanbod of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons activiteiten aanbod
Blokarten, archery tag, powerkiten, xxl suppen, boogschieten, kitesurfenbubbel voetbal, lacrosse, volleybal toernooi, beachgolf, escape boxenExpeditie Robinson, pubquiz. 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


PERFECTE LOCATIE VOOR EEN BEDRIJFSUITJE VOOR KLEINE GROEPEN

Onze locatie is perfect voor kleine groepen van 10 tot 75 personen en wij bieden diverse arrangementen aan die volledig op maat kunnen worden gemaakt naar uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een geheel verzorgde dag inclusief lunch en drankjes, of juist alleen voor een activiteit op het strand.HOE JOUW BEDRIJFSUITJE ER UIT KAN ZIEN!

12:30 uur – Ontvangst in Beachclub Sunsea
12:45 uur – speech en briefing
13:00 uur – Start lunch buffet
14:00 uur – Start activiteiten ronde 1 ”Beach a la carte”
14:45 uur – Start activiteiten ronde 2
15:30 uur – kleine pauze met gezonde snack en water
16:00 uur – start activiteiten ronde 3
16:45 uur – start activiteiten ronde 4
17:30 uur – Borrelen met een aantal kleine hapjes en bites
18:00 uur – start barbecue/diner/warm-koud buffet
19:30 uur – Feest met DJ of live band tot in de late uurtjes.
Het bovenstaand programma is een voorbeeld en kan uiteraard aangepast worden naar wensen en budget.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!

 

Al meer dan 20 jaar is beachclub Sunsea de hoofdrolspeler op het gebied van Blokarten, 
strandevenementen en hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij
begrijpen dat het plannen en organiseren van zo'n dag best veel aandacht vergt en nemen dit
graag uit handen. Zo maken wij uw dag compleet en zorgeloos.

Op basis van de evenementen die u voorgingen hebben wij een aantal populaire pakketten
samengesteld met verschillende budgetten om het voor u gemakkelijk te maken.
Deze voorbeelden kunnen uiteraard worden aangepast naar wens en budget.

 

DEZE BEDRIJVEN GING JE VOOR!
 
"Wij hebben een fantastische dag gehad op het strand. De activiteiten waren uitdagend en divers, er zat voor ieder wat leuks bij. De BBQ was heerlijk en goed geregeld. Complimenten voor de organisatie."
- Middenoostenreizen.com 
"Een geweldige dag beleefd met al onze Cloud Pioniers en hun families!"
- Rapid Circle BV

 
"Voor mij staat SunSea Bar gelijk aan Strandgevoel. Ontspanning, rust en kwaliteit, zowel de service, het team als de keuken begrijpen hoe je dit gevoel aan mensen geeft. De combinatie met Wijkiki is volgens mij een prachtige, ook die jongens en meiden begrijpen waar het op het strand om gaat. Mensen een fijne, ontspannen ervaring geven waar ze met een glimlach aan terugdenken. Dat is in ieder geval wat er bij mij gebeurd als ik aan Wijkiki en Sunsea denk. "
- iDDD Company BVbedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

Beach a la carte’
U kiest 5/7 activiteiten die aansluiten bij uw gezelschap, vervolgens hebben wij 4 speelrondes van 45 minuten waarbij de deelnemers zelfstandig mogen kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Tussen ronde 2 en 3 zal er een pauze moment plaatsvinden met eventueel een snack en een flesje water. Het beach a la carte programma is uitdagend, divers en natuurlijk volledig zelf samen te stellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Andere mogelijkheden:
Naast het Beach a la carte programma hebben we ook de volgende mogelijkheden: 1 uur activiteiten, 1 uur blokarten, 2 uur activiteiten, 3 uur activiteiten met 4 speelronden (4 activiteiten naar keuze). Alle activiteiten programma’s zijn op maat te maken naar wensen en budget.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot