Ontdek onze toffe events!

Voetjes in het zand, een ruim terras en verschillende ruimtes. Het sfeervolle Beachclub Sunsea paviljoen vormt een schitterend decor voor grote en kleine evenementen. Zo organiseren we zelf iedere zomer superleuke evenementen. Houd de agenda goed in de gaten voor de actuele en komende events, zo hoef je niks te missen!

BEACHCLUB CINEMA Sunsea

Op de zaterdagavonden in juli en augustus verandert het strand voor Beachclub Sunsea in een sfeervolle openluchtbioscoop. Een enorm scherm, comfortabele ligbedjes, lekkere cocktails en een popcornmachine zorgen voor een onvergetelijke avond onder de sterren. Voeten in het zand, popcorn en een cocktail in je hand, let’s start the movie!

Waar: voor op het strand bij Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee
Tijd: als de zon ondergaat, rond 21.30/22.00
Minimum leeftijd: rond de 10-12 jaar, de films duren ongeveer tot middernacht
Parkeren: gratis

Je kunt in groepen zitten, maar als je met je partner komt, kun je ook gezellig een tweetje maken. Ruimte genoeg om het knus te maken. Het kan ’s avonds wat frisser worden, denk dan aan een dekentje of jasje.

TICKETS OPENLUCHT​BIOSCOOP

Kaartjes zijn te koop per stuk. Via de Beachbar kun je hapjes en drankjes bestellen. Let op: de kaartverkoop stopt online 4 uur voordat de film start, dus wees er snel bij. Bij beshikbaarheid kunnen er ook nog kaartjes aan de deur worden gekocht.