Ontdek onze toffe events!

Beachclub Sunsea en het strand eromheen vormt een schitterend decor voor grote en kleine evenementen. Zo organiseren we zelf door het hele jaar heen verschillende activiteiten. Denk hierbij aan Puur Sunsea, EB&VLOED Festival, onze Beachclub Cinema en het Family Festival. Hieronder zie je een greep uit de agenda. Hou deze pagina goed in de gaten voor actuele en komende events, zo hoef je niks te missen!

 

Puur Sunsea  

2 keer per jaar verandert de Beachclub voor Puur Sunsea. Een waanzinnige middag waarin je zomers kunt genieten van live muziek en 8 gerechtjes begeleid door de voortreffelijke wijnen van Cathy moerdijk. 

8 snoep-gerechtjes, 8 proefglazen bijpassende wijnen. 

Waar: bij Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee
Tijd: 14:00 - 18:30 in het voorjaar en najaar een editie. 
Entree = 77,50 p.p. All in

Koop je tickets hier snel
 

 

BEACHCLUB Family Festival

2 keer per jaar verandert het strand voor Beachclub Sunsea in het sfeervolle family festival. Een enorme groep aan internationale vliegerteams, activiteiten voor jong en oud zorgen voor een onvergetelijke dag op het strand. Voeten in het zand, vliegers in de lucht en een cocktail in je hand, let’s start the event! 

Waar: voor op het strand bij Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee
Tijd: 11:00 - 18:00 in het voorjaar en najaar een editie. 
Minimum leeftijd: n.v.t. dit event is voor jong en oud. 
Parkeren en ENTREE = Gratis!
 

 

BEACHCLUB CINEMA Sunsea

Op de 11 augustus verandert het strand voor Beachclub Sunsea in een sfeervolle openluchtbioscoop. The Lion King (2019) zal schitteren op het doek! Een enorm scherm, comfortabele ligbedjes, lekkere cocktails en een popcornmachine zorgen voor een onvergetelijke avond onder de sterren. Voeten in het zand, popcorn en een cocktail in je hand, let’s start the movie!

Waar: voor op het strand bij Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee
Tijd: als de zon ondergaat, rond 21.30/22.00
Minimum leeftijd: rond de 10-12 jaar, de films duren ongeveer tot middernacht
Parkeren: gratis

Je kunt in groepen zitten, maar als je met je partner komt, kun je ook gezellig met z'n tweetjes zitten. Ruimte genoeg om het knus te maken. Het kan ’s avonds wat frisser worden, denk dan aan een dekentje of jasje. Bij de Foodcontainer op het terrein kun je tijdens de film hapjes en drankjes bestellen.

TICKETS 

TICKETS VOOR 11 AUGUSTUS (The Lion King 2019) ZIJN HIER TE KOOP!

Kaartjes zijn online te koop. Let op: De kaartverkoop start wanneer de film bekend wordt gemaakt (social media) en stopt online 4 uur voordat de film start, dus wees er snel bij. Bij beschikbaarheid kunnen er ook nog kaartjes aan de deur worden gekocht.