BOOGSCHIETEN op het strand van WIJK AAN ZEE!

Ontketen de Robin Hood in Jou!

Stel je eens voor, boogschieten op een van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust. Bij ons kun je deze unieke ervaring beleven. Onze ervaren instructeurs zullen je de tips en tricks geven om binnen een uur de Robin Hood in jezelf naar boven te halen.

Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke boogschietervaring!

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Boogschieten is een eeuwenoude kunst die vroeger werd gebruikt als jacht- en oorlogswapen. Tegenwoordig is het vooral een geliefde hobby en recreatieve sport. Kom ontdekken of jij net zo bedreven bent in boogschieten als Robin Hood! Onze boogschietactiviteit bij Sunsea is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en biedt een competitieve en leuke uitdaging voor jong en oud.

De activiteit duurt 60 minuten, waarvan 10 minuten instructie. Iedereen krijgt meerdere kansen om te schieten, waarna de scores worden genoteerd. Je kunt deze activiteit ook als competitie boeken voor groepen, om de strijd met elkaar aan te gaan en te zien wie de beste schutter is!

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. We bieden diverse mogelijkheden en denken graag met je mee om van jouw evenement een succes te maken. 

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Klik op de knop hieronder om jouw boogschiet-activiteit op het strand van Wijk aan Zee te reserveren. Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken!

Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot


    bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen