XXL Suppen Wijk aan Zee

 Surfen op Grote Golven, Teamwork
en Avontuur!

Ervaar de kracht van de zee, de wind en de golven. Wie blijft het langst staan? Gaan jullie samen die hoge golf pakken? XXL Suppen is een spannende en uitdagende activiteit waar teamwork van essentieel belang is!

Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke dag vol avontuur!

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfect VOOR  TEAMWORK!

Je hebt waarschijnlijk al wel eens gehoord van suppen, maar wat dacht je van XXL suppen? Trotseer de zee en de golven samen met je team op een van onze XXL sup boards. Lukt het jullie om als team overeind te blijven? Kunnen jullie samen een hoge golf berijden? Wees voorbereid om nat te worden!

XXL suppen is een geweldige activiteit voor groepen en uitjes. Het is een uitdagende teambuilding-ervaring, waarbij jullie moeten samenwerken om de kracht van de zee te trotseren.

Vraag nu een offerte aan of boek direct jouw plek voor een opwindende dag vol avontuur op het water. Ontdek de sensatie van het surfen op grote golven en ervaar het belang van teamwork tijdens het XXL suppen.

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of Blokarten! Combineer en profiteer.
 

Klik op de knop hieronder om jouw Escape Box-activiteit op het strand van Wijk aan Zee te reserveren. Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken! Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot