BEDRIJFSUITJES VOOR
Grote GROEPEN

Bij ons kunt u met meer dan 250 personen genieten van een onvergetelijke dag op een prachtige en unieke locatie, met een groot activiteitenstrand direct voor de deur. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen uitje met het team of juist wilt werken aan teambuilding, wij bieden de perfecte oplossing voor uw groep. Kom bij ons langs en maak uw bedrijfsuitje onvergetelijk!

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfecte LOCATIE VOOR  EEN  BEDRIJFSUITJE  van 250+ man

Onze locatie is ideaal voor bedrijfsuitjes, zowel groot als klein, op het strand. Gelegen op een prachtige plek met een adembenemend uitzicht op de zee, kunt u hier volledig ontspannen en genieten van een heerlijke dag aan het strand. Met ons activiteitenstrand direct voor de deur, bieden wij een breed scala aan activiteiten die uw bedrijfsuitje tot een succes maken.

Ons activiteiten aanbod
Blokarten, archery tag, powerkiten, xxl suppen, boogschieten, kitesurfenbubbel voetbal, lacrosse, volleybal toernooi, beachgolf, escape boxenExpeditie Robinson, pubquiz. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw groep van meer dan 250 personen.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


PERFECTE LOCATIE VOOR EEN BEDRIJFSUITJE VOOR GROTE GROEPEN

Onze locatie is geschikt voor grote groepen van meer dan 250 personen en biedt diverse arrangementen aan die volledig op maat kunnen worden gemaakt naar uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een geheel verzorgde dag inclusief lunch en drankjes, of alleen naar een activiteit op het strand, wij hebben het juiste aanbod voor uw groep. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het organiseren van uw perfecte bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of ander evenement voor groepen van 250 personen of meer.HOE JOUW BEDRIJFSUITJE ER UIT KAN ZIEN!

12:30 uur – Ontvangst in Beachclub Sunsea
12:45 uur – speech en briefing
13:00 uur – Start lunch buffet
14:00 uur – Start activiteiten ronde 1 ”Beach a la carte”
14:45 uur – Start activiteiten ronde 2
15:30 uur – kleine pauze met gezonde snack en water
16:00 uur – start activiteiten ronde 3
16:45 uur – start activiteiten ronde 4
17:30 uur – Borrelen met een aantal kleine hapjes en bites
18:00 uur – start barbecue/diner/warm-koud buffet
19:30 uur – Feest met DJ of live band tot in de late uurtjes.
Het bovenstaand programma is een voorbeeld en kan uiteraard aangepast worden naar wensen en budget.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!

Al meer dan 20 jaar is beachclub Sunsea de hoofdrolspeler op het gebied van Blokarten, 
strandevenementen en hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij
begrijpen dat het plannen en organiseren van zo'n dag best veel aandacht vergt en nemen dit
graag uit handen. Zo maken wij uw dag compleet en zorgeloos.

Op basis van de evenementen die u voorgingen hebben wij een aantal populaire pakketten
samengesteld met verschillende budgetten om het voor u gemakkelijk te maken.
Deze voorbeelden kunnen uiteraard worden aangepast naar wens en budget.

 

DEZE BEDRIJVEN GING JE VOOR!

   
 
"Wij komen al jaren bij beachclub Sunsea. Zoals altijd is het tot in de puntjes georganiseerd en gaat iedereen met een glimlach naar huis. Bedankt voor wederom een schitterende dag!"
- Finder Relais Nederland 
"Het zand zat tussen ons billen maar dat kwam van het brullen en gillen. Nee gekheid, wij waren blij dat jullie ons ontzorgd hebben en veel werk uit handen namen + het meedenken."
- Etro vastgoedbedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

Beach a la carte’
U kiest 5/7 activiteiten die aansluiten bij uw gezelschap, vervolgens hebben wij 4 speelrondes van 45 minuten waarbij de deelnemers zelfstandig mogen kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Tussen ronde 2 en 3 zal er een pauze moment plaatsvinden met eventueel een snack en een flesje water. Het beach a la carte programma is uitdagend, divers en natuurlijk volledig zelf samen te stellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Andere mogelijkheden:
Naast het Beach a la carte programma hebben we ook de volgende mogelijkheden: 1 uur activiteiten, 1 uur blokarten, 2 uur activiteiten, 3 uur activiteiten met 4 speelronden (4 activiteiten naar keuze). Alle activiteiten programma’s zijn op maat te maken naar wensen en budget.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot