BEACHVOLLEYBAL

Zon, zee, strand én beachvolleybal

De perfecte combinatie voor een actieve en leuke dag met vrienden, familie of collega’s. Lukt het jullie om de bal bij het andere team op de grond te krijgen? Wie de meeste punten scoort die wint!

Beachvolleybal is een olympische teamsport die, zoals de naam al doet vermoeden, gespeeld wordt op het strand. Wil je het zand tussen je tenen voelen terwijl je samen met je team de bal over het net speelt? Kom dan beachvolleyballen bij Wijkiki!

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Beachvolleybal is een populaire en leuke activiteit die gespeeld wordt op het strand. Het is een teamsport waarbij twee teams van elk twee tot zes spelers tegen elkaar spelen, met als doel de bal over het net te slaan en de tegenstander te verslaan. De regels van beachvolleybal zijn eenvoudig te begrijpen. Elk team heeft een bepaald aantal keren om de bal over het net te slaan voordat deze terug over het net gespeeld moet worden. Het team dat de bal niet over het net krijgt, verliest een punt. Het team dat als eerste een bepaald aantal punten heeft behaald, wint de set.

Beachvolleybal is een geweldige keuze voor bedrijfsuitjes omdat het teamwork, communicatie en strategie vereist. Het kan helpen om de teamgeest te versterken en de samenwerking tussen collega's te verbeteren. Bovendien is beachvolleybal een leuke manier om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen. Het biedt een uitdagende workout die zowel het uithoudingsvermogen als de fysieke coördinatie verbetert. Dit kan helpen om stress te verminderen en de productiviteit van uw team te verhogen.

Ten slotte is beachvolleybal een unieke ervaring die uw team zal waarderen en zich nog lang zal herinneren. Het biedt een pauze van de dagelijkse routine en creëert een positieve sfeer die de teamgeest kan verbeteren. Het kan ook helpen om de loyaliteit en betrokkenheid van uw werknemers te vergroten, omdat ze zich gewaardeerd voelen door hun werkgever.

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

    Ik ben geen robot