LACROSSE OP HET STRAND VAN WIJK AAN ZEE

Samenwerken, Competitie & Plezier!

Beach lacrosse is een competitief en tactisch spel dat gespeeld wordt met een crosse en een bal. Het is een fantastische teambuilding-activiteit voor bedrijfsuitjes en groepsevenementen op het strand. Jullie zullen als teams moeten samenwerken en communiceren om de bal in het doel van het andere team te krijgen!

Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke lacrosse-ervaring!

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Na een warm-up met je team is het tijd voor de wedstrijd. Klaar? Set? Go! Je gooit de bal door de lucht naar je teamgenoten. Snelheid, behendigheid en communicatie zijn essentieel in dit spel. Lukt het jullie om de bal in het doel van het andere team te gooien en punten te scoren?

Lacrosse op het strand is een geweldige manier om je teamgeest en samenwerkingsvaardigheden te versterken, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van Wijk aan Zee. Het zand, de zon en het geluid van de golven maken de ervaring extra speciaal.

Vraag nu een offerte aan of boek direct jouw plek voor een enerverend potje lacrosse op het strand. Bereid je voor op actie, competitie en vooral veel plezier met je team!

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken! Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot


    bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen