BEACHGOLF WIJK AAN ZEE

 Sla een Hole-in-One in de Prachtige Kustomgeving!

Beachgolf is een toegankelijke en plezierige manier om actief bezig te zijn op het strand. Geniet van de rust en de natuur terwijl je jouw vrienden, familieleden of collega's uitdaagt tijdens een opwindend potje golf.

Wil je samen met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijke en leuke dag op het strand beleven? Kom dan beachgolfen bij Sunsea! Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een ontspannende dag vol plezier!

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Zon, zee, strand en... beachgolf! Het is een verfrissende twist op traditioneel golfen op gras. Geniet van de rust, de ruimte en de vrijheid op het prachtige strand van Wijk aan Zee terwijl je een balletje slaat. Beachgolf is een geweldige activiteit voor zowel kleine als grote groepen, en voor jong en oud!

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Vraag nu een offerte aan of boek direct jouw plek voor een geweldige beachgolf-ervaring. Ontdek de perfecte combinatie van ontspanning, competitie en genieten van de prachtige kustomgeving.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken! Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot