Say yes on the beach

Sunsea is een erkende officiële trouwlocatie. Op het strand van Wijk aan Zee kunnen jullie met de voetjes in het zand elkaar het Ja-woord geven. Ceremonie in ons prieel, bubbels om te proosten, walking diner of barbecue en feesten tot in de late uurtjes, hier zijn jullie op het juiste adres. Vraag via de onderstaande knop eenvoudig een offerte aan!

Persoonlijke kennismaking

Er is weinig persoonlijker dan een bruiloft. We bespreken dan ook graag alle opties met jullie onder het genot van een kop koffie. Want opties, die zijn er in overvloed. Zo kun je het ja-woord geven met je voeten in de branding, op ons zonnige terras of in het paviljoen. Na de ceremonie wordt er geproost en verzorgen we ook de rest van de dag. Een spetterend feest, een barbecue, een compleet 5-gangen diner of een uitgebreid koffiebuffet zijn nog maar enkele van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Klik op de knop hieronder en vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Offerte aanvragen