Expeditie Robinson groepsuitje

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Laat de strijd losbarsten! Bij Expeditie Robinson draait alles om de juiste taakverdeling en samenwerking. Ook snelheid, kracht en behendigheid zijn vaardigheden die flink op de proef worden gesteld. Zo leer je je teamgenoten echt kennen en daarom is deze activiteit ideaal voor teambuilding! Tegelijkertijd leer je handige skills waardoor jij straks weet te overleven als je op een onbewoond eiland strandt ;). Samen met je team ga je uitdagende proeven aan. Het sterkste team wint!

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Ben jij klaar voor een unieke en uitdagende ervaring op het strand van Wijk aan Zee? Schrijf je dan nu in voor Expeditie Robinson, een activiteit die je test op je overlevingsvaardigheden en teamwork.

Wat is Expeditie Robinson?
Expeditie Robinson is een spannende activiteit geïnspireerd op het populaire tv-programma. Je wordt ondergedompeld in een uitdagende en avontuurlijke omgeving op het strand van Wijk aan Zee, waar je met je team tegen andere deelnemers strijdt in verschillende uitdagingen. Denk aan vuur maken, bouwen van een shelter en het voltooien van obstakelbanen.

Waarom deelnemen aan Expeditie Robinson?
Naast het plezier dat je zult beleven, is Expeditie Robinson ook een geweldige manier om je teamworkvaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken. Het kan ook helpen om je persoonlijke grenzen te verleggen en je fysieke en mentale kracht te testen.

Wat is er inbegrepen?
Bij je deelname aan Expeditie Robinson op het strand van Wijk aan Zee is het volgende inbegrepen:

  • Een ervaren en professionele instructeur
  • Alle benodigde materialen en uitrusting
  • Verfrissingen tijdens de activiteit
  • Een leuk aandenken als herinnering aan de ervaring

 

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot