Archery tag

De Ultieme Team Building Activiteit

Archery Tag is een spannende en uitdagende activiteit die is gebaseerd op het traditionele boogschieten, maar dan met een twist. In plaats van op doelen te schieten, worden deelnemers uitgerust met boog en pijlen en moeten ze op elkaar schieten om punten te scoren en te winnen.

De regels van Archery Tag zijn eenvoudig. Deelnemers spelen in teams en proberen elkaar uit te schakelen door elkaar te raken met de speciale pijlen. De pijlen zijn uitgerust met een zachte foam-tip om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Als je nog een appeltje te schillen hebt met je collega of familielid, dan is Archery Tag de ideale gelegenheid om dat op te lossen! Hier kan je schaamteloos pijlen op bijvoorbeeld je baas afvuren terwijl je jezelf schuil houdt achter een opblaasbaar fort.

Grapje natuurlijk!
Archery Tag is een geweldige keuze voor bedrijfsuitjes omdat het de deelnemers uitdaagt om samen te werken en strategisch te denken. Het vereist ook communicatie, planning en het vermogen om snel beslissingen te nemen. Dit kan helpen om de teamgeest te versterken en de samenwerking tussen collega's te verbeteren. Bovendien is Archery Tag een leuke manier om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen. De activiteit biedt een uitdagende workout die zowel het uithoudingsvermogen als de fysieke coördinatie verbetert. Dit kan helpen om stress te verminderen en de productiviteit van uw team te verhogen.

Ten slotte is Archery Tag een unieke ervaring die uw team zal waarderen en zich nog lang zal herinneren. Het biedt een pauze van de dagelijkse routine en creëert een positieve sfeer die de teamgeest kan verbeteren. Het kan ook helpen om de loyaliteit en betrokkenheid van uw werknemers te vergroten, omdat ze zich gewaardeerd voelen door hun werkgever.

We spelen verschillende spellen zoals vlaggenroof of iets dat lijkt op een ouderwets potje trefbal. Geen zorgen, de pijlen zijn zacht! Alles draait om snelle keuzes, de juiste strategie en een hele hoop plezier! Archery tag duurt 60 minuten waarin je verschillende tactische spellen speelt. Het kan al gespeeld worden met 4 deelnemers.
Let the battle begin!

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Al met al is Archery Tag een geweldige keuze voor een bedrijfsuitje omdat het de teamgeest versterkt, de gezondheid bevordert, de creativiteit stimuleert en een unieke ervaring biedt die uw team zal waarderen. Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot