Genieten van het prachtige strand in Wijk aan Zee

Vele zullen Beachclub Sunsea nog kennen als de 'Sunseabar'. Sinds Juli 2021 is er gekozen voor een nieuwe naam; een nieuwe start na een rare periode (Corona). Ons paviljoen is sinds 2001 een vertrouwde naam op het strand van Wijk aan Zee. Wij zijn ooit begonnen als Beachbar, die jaarlijks werd op- en afgebouwd en uiteindelijk uitgegroeid tot een permanent paviljoen met meerdere ruimtes.

Mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu in de zomer op het grote en zonnige terras komt genieten van een cocktail, of in de winter lekker bij de openhaard kruipt met een warme chocomel. In ieder seizoen kun je bij ons terecht. 

En wat dacht u van een feestje? Verjaardag, Jubileum of een Bedrijfsuitje. U kunt zelfs bij ons komen Trouwen. Wie vraag jij? ;)

Onze andere Beachclubs

Wist u dat wij naast Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee, hebben wij ook twee prachtige paviljoens op het Waddeneiland Texel: Beachclub Texel en Beachclub Twenty. Alle drie de paviljoens hebben een vleugje van elkaar met een eigen twist en zo geldt dit ook voor de menukaart. Kom je gezellig langs? Genieten doe je bij Beachclub!