Bubble Soccer 

Een Balorig Potje Voetbal in Bubbelstijl!

Zo, tijd voor een ouderwets potje voetbal! Maar dan met een hilarische twist. Jij en je teamgenoten worden namelijk gehuld in doorzichtige opblaasbare bubbels. Stuiter jij je tegenstander het veld uit? Met bubble soccer is lachen gegarandeerd!

Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke bubble soccer-ervaring!

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Bubble soccer, ook wel bekend als bumper voetbal, is een leuke en grappige activiteit voor jong en oud. Het is niet alleen een bron van plezier, maar ook een geweldige teambuilding-activiteit!

Kun jij als eerste het doelpunt scoren? Of word je al voordat je dat kunt doen door je collega of vriend uit het speelveld gestuiterd? Ga de uitdaging aan op ons strand en ontdek wie de echte bubble soccer-kampioenen zijn!

Vraag nu een offerte aan of boek direct jouw plek voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en hilariteit. Wees er klaar voor om je teamgenoten te laten stuiteren en de adrenaline te voelen terwijl je het veld over rent in je opblaasbare bubbel.

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken! Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot


    bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen