Blokarten in WIjk aan Zee

Ontdek de kick van blokarten op het strand van Wijk aan Zee!

Blokarten aan het strand van Wijk aan Zee is een geweldige ervaring voor iedereen!

Ervaar de opwinding van blokarten op het prachtige strand van Wijk aan Zee, een activiteit die geschikt is voor iedereen! Of je nu met je kinderen, vrienden of familie bent, blokarten biedt een geweldige ervaring op een veilige en schitterende locatie aan zee. Ons uitgestrekte activiteitenstrand in Wijk aan Zee ligt pal voor de deur van onze Beachclub. Zijn jullie klaar om te gaan?

Vraag nu een offerte aan en reserveer jouw plek voor een onvergetelijk blokart-avontuur!

 

De perfecte plek om te blokarten!

Is er iemand in jullie gezelschap die liever geniet van het spektakel vanaf de zijlijn? Geen probleem! Terwijl anderen zich wagen aan het blokarten, kunnen jullie ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op het blokartparcours vanaf onze sfeervolle Beachclub. Neem plaats op ons terras, bestel een verfrissend drankje en zie hoe de karren met volle snelheid over het strand racen. Het is de ideale plek om de actie te bewonderen terwijl je ontspant en geniet van de gezellige sfeer van onze Beachclub.

Of je nu wilt deelnemen aan de opwindende rit op de karren of liever vanaf de zijlijn toekijkt, blokarten in Wijk aan Zee biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Kom langs en ontdek zelf waarom blokarten op ons prachtige strand een absolute must is voor avontuurzoekers van alle leeftijden!

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurfen of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!Kitesurfen-in-wijk-aan-zee

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot


    bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen