Escape boxen

De Ultieme Team Building Activiteit

Ben jij samen je vrienden, familie of collega's op zoek naar een toffe binnen activiteit op het strand of in het zonnetje op het terras? Zoek dan niet verder!

Jullie worden gedropt op een strand en hebben een schatkaart met aanwijzingen gekregen. Vervolgens zullen jullie de aanwijzingen en stappen moeten volgen die jullie verder helpen om dit avontuur tot een goed einde te brengen en de schatkist met prijs te kunnen openen. Jullie zullen de uitdagende puzzels, raadsels en breinbrekers moeten ontcijferen om deze klus te klaren.

bedrijfsuitje-op-het-strand-voor-kleine-groepen

 

Perfect VOOR  EEN BEDRIJFSUITJE

Ontsnap uit de sleur en beleef een spannende uitdaging met onze Escape Box-activiteit op het strand van Wijk aan Zee!

Onze escape boxen zijn uitdagend en vereisen veel samenwerking en denkvermogen. Durven jij en je team de uitdaging aan om het andere team te verslaan in deze race tegen de klok?

Hoe werkt het?
In teams ga je de uitdaging aan om puzzels op te lossen, codes te kraken en aanwijzingen te vinden om uit een afgesloten strandbox te ontsnappen. Tijdens de activiteit worden jullie uitgedaagd om snel en effectief samen te werken en jullie denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Ben jij klaar voor de uitdaging?
Bekijk onze foto's en video's van de Escape Box-activiteit op het strand en ervaar de spanning en sensatie zelf! Onze activiteit is geschikt voor alle niveaus en is een geweldige manier om te teambuilden, een verjaardagsfeestje te vieren of gewoon een leuke dag te hebben met vrienden en familie.

TIP!

Leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld met de kitesurf clinic of XXL suppen! Combineer en profiteer.
 

Klik op de knop hieronder om jouw Escape Box-activiteit op het strand van Wijk aan Zee te reserveren. Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken! Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan krijg je korting op de totaalprijs! Boek direct een van onze combinatie activiteiten online of neem contact op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

 

PLAN EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND!bedrijfsuitje-voor-kleine-groepen

ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Samen met Wijkiki hebben wij een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en ruime keuze uit activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 12 toffe en uitdagende sport en spel activiteiten zoals: blokarten, powerkiten, boogschieten xxl suppen en ga zo maar door. 

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot