Vrijgezellenfeestje
op het strand

Gaat er binnenkort iemand uit uw omgeving trouwen? Dan is een vrijgezellenfeestje bij Beachclub een uitgelezen mogelijkheid voor een mooie verrassing voor de aanstaande! Bij ons hebben we één van de grootste activiteitenstranden van de Nederlandse kust voor de deur. Hierdoor is er alle ruimte om verschillende activiteiten en spelprogramma’s te organiseren zoals blokarten, powerkiten, kitesurfen of boogschieten. In 2023 bieden we voor het eerst ook Expeditie Robinson aan, strijd onderling om de winst in de bekende spellen van dit populaire TV-programma! Daarnaast hebben we in de gezellige Beachclub verrassende hapjes, mooie buffetten en heerlijke drankjes. Want zeg nou zelf: Daar moet op gedronken worden! 

Heb je specifieke wensen voor een vrijgezellenfeest? We kijken graag mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Beachclub Sunsea valt voor ieder budget een mooie dag te organiseren.

Vrijgezellenfeestje Wijk aan Zee voor ieder budget

Door onze grote keuze aan activiteiten en verschillende horeca arrangementen is er voor een ieder budget een mooie dag te organiseren. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is als vrijgezellenfeest of wil je graag eens bij ons op bezoek komen om de locatie te bezichtigen? Neem dan contact met ons op. We ontvangen je graag bij ons in de Beachclub en maken met plezier een vrijblijvend en compleet programma dat past bij het gezelschap, de wensen en het budget!

  • Vrijgezellenfeest op maat!
  • 10+ activiteiten en spelprogramma’s
  • Horeca arrangementen voor ieder budget
  • Jong en gezellig team
  • Privéterras voor grote groepen
     
Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Klik op de knop hieronder en vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Offerte aanvragen