Vrijgezellenfeestje
op het strand

Wijk aan Zee is misschien wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee. Met het breedste zandstrand van Nederland is het de perfecte plek voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand! Bij Wijkiki hebben we één van de grootste activiteitenstranden van de Nederlandse kust voor de deur. Hierdoor is er alle ruimte om verschillende activiteiten en spelprogramma’s te organiseren zoals blokarten, powerkiten, kitesurfen of boogschieten. Daarnaast hebben we een gezellige Beachclub met heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, alle ingrediënten voor een leuke dag op het strand! 

Heb je specifieke wensen voor een vrijgezellenfeest? We kijken graag mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijgezellenfeestje Wijk aan Zee voor ieder budget

Door onze grote keuze aan activiteiten en horeca arrangementen is er voor een ieder wat wils, en zijn er mogelijkheden voor elk budget. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is als vrijgezellenfeest of wil je graag eens bij ons op bezoek komen om de locatie te bezichtigen? Neem dan contact met ons op. We ontvangen je graag bij ons in de Beachclub en maken met plezier een vrijblijvend en compleet programma dat past bij het gezelschap, de wensen en het budget!

  • Vrijgezellenfeest op maat!
  • 10+ activiteiten en spelprogramma’s
  • Horeca arrangementen voor ieder budget
  • Jong en gezellig team
  • Privéterras voor grote groepen
     
Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Klik op de knop hieronder en vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Offerte aanvragen