Bedrijfsuitje op het strand van Wijk aan Zee

Al meer dan 20 jaar is Beachclub Sunsea de hoofdrolspeler op het gebied van Blokarten en strandevenementen. Wij staan bekend om onze unieke locatie met een activiteitenstrand recht voor de deur, luxe faciliteiten en compleet georganiseerde bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vergaderingen en familiedagen op het strand van Wijk aan Zee. 

Wijkiki en Beachclub Sunsea hebben een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en keuze uit meer dan 10 activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren.

Bedrijfsuitjes Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is misschien wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee. Met het breedste zandstrand van Nederland is het de perfecte plek voor een dagje uitwaaien aan zee. 

We hebben we een groot activiteitenstrand voor de deur. Hierdoor hebben we alle ruimte voor activiteiten en evenementen. We organiseren verschillende activiteiten en spelprogramma’s die uitdagend en leuk zijn om te doen als bedrijfsuitje. Zoals blokarten, powerkiten, kitesurfen of boogschieten

Heb je andere wensen voor een bedrijfsuitje? We kijken graag mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Bedrijfsuitjes voor ieder budget!

Door onze grote keuze aan activiteiten en horeca arrangementen is er voor een ieder wat wils en zijn er mogelijkheden voor elk budget. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is als bedrijfsuitje of wil je graag eens bij ons op bezoek komen om de locatie te bezichtigen? Neem dan contact (linken) met ons op. We ontmoeten je graag op het strand en maken met plezier een vrijblijvend en compleet programma dat past bij het gezelschap, de wensen en het budget!

  • Bedrijfsuitje op maat!
  • 10+ activiteiten en spelprogramma’s
  • Horeca arrangementen voor ieder budget
  • Jong en gezellig team
  • Privéterras voor grote groepen
     
Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Klik op de knop hieronder en vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Offerte aanvragen