Bedrijfsuitje op het strand van Wijk aan Zee

Beachclub Sunsea is de hoofdrolspeler op het gebied van Blo-Karten en strandevenementen in Wijk aan Zee. Wij staan bekend om onze unieke locatie met een activiteitenstrand recht voor de deur. Heerlijke buffetten, verrassende hapjes en drankjes; kortom alles voor compleet georganiseerde bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vergaderingen en familiedagen op het strand van Wijk aan Zee. U hoeft nergens meer over na te denken, wij regelen de hele dag voor u.

Wijkiki en Beachclub Sunsea hebben een succesformule op het gebied van evenementen, door de uitgebreide arrangementen en keuze uit meer dan 10 activiteiten en spelprogramma’s kunnen wij voor ieder gezelschap een onvergetelijk evenement organiseren. Groepen van 10 tot 1500 personen, u kunt bij ons terecht!

Bedrijfsuitjes Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is misschien wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee. Met het breedste zandstrand van Nederland is het de perfecte plek voor een actief dagje aan zee.

We hebben we een groot activiteitenstrand voor de deur. Hierdoor hebben we alle ruimte voor activiteiten en evenementen. Denk hierbij aan blokarten, powerkiten, kitesurfen of boogschieten. Voor het seizoen 2023 hebben we nog iets nieuws in petto: Expeditie Robinson! Ga met elkaar de uitdaging aan met verschillende bekende spellen van het populaire TV-programma.

Heb je andere wensen voor een bedrijfsuitje? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een onvergetelijke dag op het strand te organiseren.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Bedrijfsuitjes voor ieder budget!

Door onze grote keuze aan activiteiten en horeca arrangementen is er voor een ieder wat wils en zijn er mogelijkheden voor elk budget. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is als bedrijfsuitje of wil je graag eens bij ons op bezoek komen om de locatie te bezichtigen? Neem dan contact  met ons op. We ontmoeten je graag op het strand en maken met plezier een vrijblijvend en compleet programma dat past bij het gezelschap, de wensen en het budget!

  • Bedrijfsuitje op maat!
  • 10+ activiteiten en spelprogramma’s
  • Horeca arrangementen voor ieder budget
  • Jong en gezellig team
  • Privéterras voor grote groepen
     
Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Klik op de knop hieronder en vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Offerte aanvragen